Den enkla för vardagen

Om du behöver en sjal som är enkel att sätta på och bekväm rekommenderar vi Instant Jersey sjalen. Den är mjuk, enkel att sätta på och bekväm. Den är ihopsydd under hakan, så där slipper man en nål. Detta är sjalen för dig som snabbt vill sätta på dig din sjal och som gillar rörelsefrihet och att sjalen inte sitter för tajt om huvudet. Denna sjal är medelstor, man kan drapera bysten med den. Den är inte genomskinlig ens i ett lager så den kan användas utan undersjal men om man ska ha på den en längre tid kan det vara en fördel att använda tillsammans med undersjal för att den inte ska glida på håret.

Den stilrena och allsidiga

Chiffonsjalen är allround-sjalen. Den är snygg både till vardags och till festligare tillfällen. Den går att matcha med det mesta och är snygg. Denna sjal är inte så stor utan täcker mest huvudet. Den är genomskinlig i ett lager men inte i två.

Den luftiga och lätta

Om du behöver en luftig sjal till vardags som är sval på sommaren - använd cotton-sjalen. Den är medelstor och täcker därför bra, man kan drapera bysten med den beroende på hur man sätter på den. De mörkare nyanserna är inte genomskinliga i två lager.

Den praktiska

Om du letar efter en hijab att ha på jobbet är den 2-delade amiran perfekt. Den kan användas helt utan nålar. Därför passar den bra för dom som arbetar inom vården och behöver något praktiskt, som lätt kan bytas ut under dagen om det skulle behövas och där man inte riskerar att tappa nålar.

Amirasjalen passar även de som ska börja med hijab och vill börja med en enkel modell som inte är klurig att få på. Den kan också användas vid de tillfällen då man snabbt ska få på något praktiskt, som när man bara ska springa ner till tvättstugan eller gå ut på balkongen.